Gratis e-Book!

Direct Toegang

Hoe Kan Ik Als Vrijgezel Stress Verminderen Op Valentijnsdag?

valentijnsdag stress verminderen Hoe Kan Ik Als Vrijgezel Stress Verminderen Op Valentijnsdag?Ik heb het voorrecht gehad om op mijn volwassen leeftijd op elke Valentijnsdag verliefd te zijn geweest. Valentijnsdag is één van mijn favoriete dagen. Ik geef toe, dat toen ik jonger was en single, ik niet wist hoe ik deze dag moest vieren. Zonder een specifieke “Valentijn” (met uitzondering van mijn moeder), voelde ik dat ik een beetje te oud was voor die snoep harten met vage berichten er op. Verder was ik te single voor dingen zoals rozen, sieraden en diners voor twee. Dat waren dingen die werden verkocht aan stelletjes om me heen.

Als ik het kon, zou ik de single persoon die ik toendertijd was, vertellen hoe je kan genieten van Valentijnsdag als een vrijgezel. Het zou veel stress in mijn leven hebben verminderd. Ik kan het hem (mijzelf) niet vertellen, maar ik kan het wel jou vertellen. Ik denk dat deze informatie jouw stresslevel kan helpen, zelfs als je niet echt gestresst bent over het vieren van Valentijnsdag. Ook als je niet vrijgezel bent kan deze informatie je helpen!

Wat ik graag met je wil delen is het concept van je eigen Valentijn zijn. Valentijnsdag gaat over het tonen van je liefde naar je “ speciale iemand,” maar wie is er meer speciaal dan jij zelf? Om het meest uit deze dag te halen, raad ik je aan om jezelf goed te behandelen door goede zelfzorg en het doen van leuke dingen die je op deze dag kunt doen. Waarom koop je geen bonbons voor jezelf als je dat graag wilt hebben? Koop voor jezelf bloemen en geef zodoende meer kleur aan je woonkamer. Als je er van houdt om jezelf op te maken, waarom doe je het gewoon niet? Je verdient het en door je hierop te focussen verminder je heel veel stress. Misschien ben je nu ook geïnspireerd om het hele jaar door deze leuke dingen te doen voor jezelf. Ik zeg doen!

Onze relaties kan onze grootste bron zijn voor het verminderen van stress.

Naast het nemen van bijzondere zorg van jezelf voor Valentijnsdag, stel ik voor dat je jouw vrienden en dierbaren wat extra aandacht geeft. Misschien doe je dit al en zo niet, dan moedig ik je aan om uit te reiken naar mensen die je dierbaar zijn en laat hen weten wat het is in hen waar je dankbaar voor bent. En als je vrijgezel bent en je wenste een partner te hebben op Valentijnsdag, dan is tijd met je vrienden doorbrengen de manier om er mee om te gaan! Relaties, niet alleen de romantische, maar ook al onze gezonde relaties, geeft waarde rijkdom in ons leven. Onze relaties kan onze grootste bron zijn voor het verminderen van stress.

Wat je plannen ook zijn, ik wens je in ieder geval een fijne Valentijnsdag! Ik hoop dat je een dag gevuld met liefde zult hebben en dat dit goede gevoel in je hele week door zal stromen.

Voor een Stressvrij Leven!

artikelen stress Hoe Kan Ik Als Vrijgezel Stress Verminderen Op Valentijnsdag?
Bob Pietersz – Ervaringsdeskundige
www.stressvrijleven.com Leef In Volle Vrijheid!
Ontvang het gratis e-boek: ‘Stressvrije Methode’ Klik hier


Wat vind jij? Geef je mening (of stel een vraag)