Gratis e-Book!

Direct Toegang

De Symptomen Van RSI

RSI is een verzamelterm voor een aantal pijn klachten in de nek, schouders, armen, polsen en handen als gevolg van chronische overbelasting. Klachten kunnen bestaan uit een vermoeid gevoel, pijn, stijfheid, krachtverlies en/of tintelingen in de genoemde lichaamsregio’s. Het lichaam kan op verschillende gebieden door RSI getroffen worden. Spieren, pezen, peesscheden, zenuwen en kapsels kunnen beschadigd raken.

RSI begint vaak met klachten die gemakkelijk kunnen worden genegeerd. Na verloop van tijd worden de klachten ernstiger. Ook in rust komen dan klachten als krachtverlies, tintelingen en een doof of verlammend gevoel voor.

Voor de diagnose van RSI-klachten is het lastig dat het overgrote deel van de RSI-klachten niet specifiek is. De meeste klachten vallen onder de categorie ‘ vage pijnklachten’ . Slechts n een kleine minderheid van de gevallen is bij RSI een medische diagnose te stellen. Hierbij kun je denken aan de Tennisarm, het Carpaaltunnel syndroom en de zogeheten “Frozen Shoulder”.

Bob Pietersz
Auteur van het Stress Vrij Leven Programma
www.StressVrijLeven.com

P.S. Ben je nog NIET gestart met het VERBANNEN van Stress uit je leven? Wens je PERMANENT die stress uit je leven te verbannen? Waarop wacht je dan nog? Eén ding is zeker, wanneer je NIETS onderneemt - verandert er ook NIETS.
Start Nu met het Stress Vrij Leven Programma! <<== KLIK HIER!Wat vind jij? Geef je mening (of stel een vraag)