Gratis e-Book!

Direct Toegang

Over Mij

overmij Over MijIk wil een paar minuten de tijd nemen om mijzelf te introduceren en antwoord geven op de vraag die je waarschijnlijk al wilde vragen:”Wie is Bob Pietersz?”

Ik ben de oprichter/bedenker van Stress Vrij Leven. Het doel van deze site is om mensen te helpen hoe om te gaan met stress in hun leven, zodat ze een gelukkiger en gezonder leven kunnen leiden. 

Simpel gezegd, ik ben een coach die mensen helpt om stress te overwinnen dat invloed heeft op hun werk, gezondheid en persoonlijke levens.

Laat me je iets vragen…

• Ben je ooit met lood in je schoenen naar je werk gegaan?

• Ben je ooit moe thuis gekomen en geen sprankje energie meer had om iets te doen, dan alleen maar op de bank te ploffen?

• Heb je wel eens het gevoel gehad dat je geen kant meer op kon?

• Heb je last gehad van hoofdpijn, maagklachten, hoge bloeddruk enz.?

• Heb je wel eens het gevoel gehad te willen stoppen, omdat de stress je te veel werd?

• Heb je wel eens het gevoel gehad alsof je stress van je werk oversloeg naar je persoonlijk leven, je familie en relaties?

… Maak je geen zorgen, ik ook!

Ik heb in mijn leven veel met stress te maken gehad. Tijdens mijn studie ervaarde ik veel stress. Vooral in de periodes dat er tentamens moesten worden gemaakt en projecten moesten worden afgerond. Na de studie hoopte ik dat het voorbij was. Dit was een grote illusie. Toen ik met mijn loopbaan begon, nam de stress alleen maar toe. Dit was zeer frustrerend…

Ik was het zat…

Ik was het zat om depressief en gestrest te voelen. Ik wilde weer gezond, gelukkig en gemotiveerd leven om te kunnen slagen in mijn carrière en persoonlijk leven. Ik wilde stoppen om boos en geïrriteerd thuis te komen. Dus ik ben begonnen te leren om hieruit te komen.

Ik heb geleerd om hieruit te komen…

Ik las talloze boeken, luisterde naar verschillende motiverende tapes en andere bronnen over het omgaan met stress. Luisterde naar mensen die weinig stress ervaarden in hun leven. Ik heb er alles aan gedaan om wijsheid op te doen, om stress te verminderen in mijn leven. Ik heb technieken geleerd die echt werken om stress te verminderen.

Tijdens dit alles begon ik te beseffen dat hoe de meeste mensen denken over stress gewoonweg fout is. Stress is een deel van het leven, alleen het hoeft jouw leven niet te controleren.

Ik realiseerde me ook dat er in de huidige snelle maatschappij, stress steeds vaker voorkomt en chronischer dan ooit tevoren. Stressgerelateerde oorzaken die ten grondslag liggen aan een slechtere gezondheid komt steeds vaker voor.

Het ontstaan van Stress Vrij Leven

Het kostte me jaren om dit soort dingen uit te vinden, maar het was het waard. Ik heb nu de controle over mijn leven en gezondheid. Ik voel me energiek, gemotiveerd en ontspannen. En nog belangrijker, ik ben weer gelukkig. Ik wilde dit alles niet voor mijzelf houden en het graag met jou delen. Zodoende is Stress Vrij Leven tot stand gekomen.

Ik hoop dat ik je er uit kan helpen met datgene waarmee je worstelt.

Als je meer wilt weten over hoe je stress kunt overwinnen in je leven, meld je dan aan op mijn gratis nieuwsbrief.

Wacht niet op een andere dag. Neem de controle nu. Kies voor een stressvrij leven. Leef in volle vrijheid.

Bob Pietersz
Auteur van het Stress Vrij Leven Programma
www.StressVrijLeven.com

P.S. Ben je nog NIET gestart met het VERBANNEN van Stress uit je leven? Wens je PERMANENT die stress uit je leven te verbannen? Waarop wacht je dan nog? Eén ding is zeker, wanneer je NIETS onderneemt - verandert er ook NIETS.
Start Nu met het Stress Vrij Leven Programma! <<== KLIK HIER!Wat vind jij? Geef je mening (of stel een vraag)