Gratis e-Book!

Direct Toegang

Pijn & Stress Verminderen Bij Het Verbreken Van Een Relatie

stress verminderen einde relatie2 150x150 Pijn & Stress Verminderen Bij Het Verbreken Van Een RelatieVoor de meesten van ons, zal het leren omgaan met het verbreken van een relatie een waardevolle vaardigheid zijn. Het einde van een relatie kan veel pijn en stress bezorgen.  Velen van ons zullen een paar keer een relatie hebben gehad, voordat ze die ene hebben gevonden. Het beëindigen van die andere relaties is pijnlijk en moeilijk. Echter hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt, maar dit zal je niet veel troost bieden.

Er zijn een aantal methoden en technieken die je kan helpen om door deze moeilijke tijden sneller en gemakkelijker door heen te komen. Iedereen is anders en de technieken die je kan vinden om je te helpen om meer vrede te vinden in deze moeilijke tijd kan je leven redden.

Een van de beste dingen om mee te beginnen is met je eigen leven. Het is namelijk vaak zo dat er dingen zijn die je graag doet, waar je niet veel tijd voor hebt gehad om te doen. Of je hebt het niet veel gedaan, omdat je ex het niet wilde doen. Denk aan deze dingen en begin ze weer te doen (of blijf doorgaan, als je hiermee niet gestopt bent).

Door deze dingen te doen, gaan de dagen iets sneller voorbij. Verder kan dit er ook voor zorgen dat je even niet over het einde van je relatie of je ex zit te piekeren. Op dat soort momenten moet je alle vrede pakken die je kan pakken!

Een ander mooi iets wat je kan doen tijdens deze moeilijke tijd is een nieuwe activiteit vinden. Iets wat je altijd al wilde doen voor een lange tijd, maar gewoon nooit van gekomen is. Dit kan je helpen om op iets anders te concentreren dan op je ex of je verleden. Veel mensen hebben één of meer van deze dingen waar ze geïnteresseerd in zijn om te doen, maar nooit van gekomen is. Doe het nu. Nogmaals, het kan je iets positiefs geven om over na te denken en kan je pijn en stress verminderen gedurende deze tijd.

Een ander mooi iets wat je kan doen tijdens deze moeilijke tijd is een nieuwe activiteit vinden. Iets wat je altijd al wilde doen voor een lange tijd, maar gewoon nooit van gekomen is. Dit kan je helpen om op iets anders te concentreren dan op je ex of je verleden.

Eén van de dingen die je gewoon niet wilt doen, is luisteren naar al die “goed bedoelde” mensen die je vertellen dat je gewoon door moet gaan en niet moet blijven hangen. Hoewel dat waar is, moet je jezelf de tijd geven, die je nodig hebt. Niemand kan je vertellen hoe lang het duurt. Alleen jij kan bepalen hoe je je voelt en wanneer je weer klaar bent om opnieuw te daten.

Als je na enkele maanden niet verder lijkt te komen, probeer dan met iemand te praten. Soms hebben we allemaal hulp nodig van een objectieve derde partij. Die kan ons helpen om de dingen helder te zien, waar we zelf te dicht op zitten. Het vinden van een goede raadgever, kan zijn wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen komen.

Straf jezelf niet, het verbreken van relaties zijn een onvermijdelijk onderdeel van je dating leven. Leren hoe je hiermee het beste om kan gaan, zal je helpen om sneller je pijn en stress te verminderen, zodat je weer sneller vrede en liefde kan vinden.

Voor een Stressvrij Leven!

artikelen stress Pijn & Stress Verminderen Bij Het Verbreken Van Een Relatie
Bob Pietersz – Ervaringsdeskundige
www.stressvrijleven.com Leef In Volle Vrijheid!
Ontvang het gratis e-boek: ‘Stressvrije Methode’ Klik hier


Wat vind jij? Geef je mening (of stel een vraag)