Gratis e-Book!

Direct Toegang

Stress Verminderen En Betekenis Van Pasen

stress verminderen vrolijk pasen 300x225 Stress Verminderen En Betekenis Van Pasen Het paasweekend kan veel stress opleveren. Daarom is het goed om te weten hoe je voor en tijdens dit weekend kunt stress verminderen. Iedere keer als je kerk, brunch, eieren zoeken, familie in één weekend combineert, heb je een grote kans op een inzinking voor zowel je kind als voor jezelf.Wat kun je doen om Pasen tot een onvergetelijke tijd te maken in plaats van een bedroefde tijd? Volg deze tips wat je wel moet doen en wat je niet moet doen om stressvrij dit paasweekend door te komen.

Doe geen ingewikkelde kleding aan bij een kind, die dat niet wilt
Je hebt misschien altijd gedroomd van een kleine pop gekleed in pak, maar je hebt misschien ook gedroomd van een zondagdienst of een familie-uitje zonder geschreeuw en driftbuien en toch was je niet in staat om dit voor elkaar te krijgen. Wees realistisch en lief. Kijk voor comfortabele stijlen en eenvoudige combinaties. Als je accessoires hebt voor je kind zoals een hoed of een band, gebruik ze alleen voor op de foto’s. Let er ook op, of de kleding ervoor zorgt dat je kind snel erin gaat zweten. Koop koele lente kleding en plak een sticker van een haas op de voorkant en laat het zo.

Help met eieren zoeken
Je kind is misschien niet in staat om de verborgen eieren te vinden met de efficiëntie van andere zoekende kinderen. Dus zorg ervoor dat hij of zij een kans krijgt om een mand te vullen. Als het een familieaangelegenheid is, houdt een deel van de jachtveld opzij alleen voor je kind, met de eieren duidelijker in zicht. Als het een gelegenheid is in handen van een organisatie, praat met iemand die de leiding heeft en vraag of ze plannen hebben voor kinderen met speciale behoeften, en zo niet, of ze dan een klein gebied kunnen reserveren voor jouw kind alleen, of dat je kind op jacht gaat met jongere kinderen. Niemand wilt dat een kind zonder eieren naar huis gaat.

Een vrolijk Pasen is een geschenk, die je kan geven aan je kinderen en dit zullen zij herinneren wanneer ze hun eigen gezin hebben.

Verhoog de suikergehalte niet te veel
Je kunt misschien niet voorkomen de enorme hoeveelheden chocolade, dat familieleden aan je kind zal schenken, maar je kan er wel voor zorgen dat hoge suikergehaltes niet thuis begint. In plaats van snoep, vul de mand van je kind met klein speelgoed en andere items wat je kind echt leuk vindt. Sommigen kunnen verpakt worden in plastic eieren en anderen gewoon verpakt. Boeken, cd’s, Dvd’s kunnen allemaal goede cadeaus zijn. Jouw kind zal er van genieten lang nadat de chocolade haas is weggesmolten.

Ga ontspannen en geniet van je kind
Laat die fantasieën van wat de perfecte Pasen met je familie zou moeten zijn los. De herinneringen die je maakt kan totaal anders zijn dan wat je in gedachten had. Deze herinneringen zullen echter wel kostbaar zijn voor jou en jouw familie. Zoek uit wat jouw kind leuk en fascinerend vindt en vul de dag met die dingen. Een vrolijk Pasen is een geschenk, die je kan geven aan je kinderen en dit zullen zij herinneren wanneer ze hun eigen gezin hebben.

Betekenis van Pasen
Donderdagavond op 5 april 2012 kon je op Nederland 1 het paasverhaal op een eigentijdse wijze zien. Het trok 1,7 miljoen kijkers op Nederland 1. Het kijkcijfer liep tijdens de uitzending steeds verder op tot ruim 2 miljoen kijkers tijdens de slotscène, waarin Danny de Munk vanaf de top van de Erasmusbrug het lied ‘Afscheid nemen bestaat niet’ van Marco Borsato zong. Zeer indrukwekkend. Wil je dit terug zien en de betekenis van Pasen weten? Klik dan op de volgende link. http://www.eo.nl/evenementen/thepassion/

Voor een Stressvrij Leven!

artikelen stress Stress Verminderen En Betekenis Van Pasen
Bob Pietersz – Ervaringsdeskundige
www.stressvrijleven.com Leef In Volle Vrijheid!
Ontvang het gratis e-boek: ‘Stressvrije Methode’ Klik hier


Wat vind jij? Geef je mening (of stel een vraag)